ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Νότια Κορέα: Θετικά αποτελέσματα από πειραματική θεραπεία αντισωμάτων για τον κορωνοϊό

Νότια Κορέα: Θετικά αποτελέσματα από πειραματική θεραπεία αντισωμάτων για τον κορωνοϊό

Θετικά αποτελέσματα από την πειραματική της θεραπεία αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού η οποία, όπως σημείωσε, είναι ασφαλής και μειώνει την περίοδο θεραπείας κατά σχεδόν πέντε ημέρες στην Φάση 3 παγκόσμιων κλινικών δοκιμών της, ανακοίνωσε σήμερα η νοτιοκορεάτικη φαρμακοβιομηχανία Celltrion Inc.

Οι δοκιμές, στις οποίες μετέχουν 1.315 άνθρωποι, έγιναν από τον Ιανουάριο σε 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Κορέας, των ΗΠΑ, της Ισπανίας και της Ρουμανίας, διευκρινίζει η Celltrion σε ανακοίνωσή της.

Η θεραπεία αυτή επιβράδυνε τα σοβαρά συμπτώματα της COVID-19 σε περισσότερους από το 70% των ασθενών, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας υψηλού κινδύνου με υποκείμενα νοσήματα. Επίσης μείωσε την περίοδο ανάρρωσης κατά 4,9 ημέρες, σύμφωνα με την εταιρεία. Τον Φεβρουάριο η Νότια Κορέα ενέκρινε υπό όρους την θεραπεία αυτή αντισωμάτων, καθιστώντας την την πρώτη τοπικής παρασκευής θεραπεία για τη νόσο που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός που έλαβε τέτοια έγκριση στη χώρα. Η εταιρεία σημείωσε ότι θα επιδιώξει την πλήρη έγκρισή της βάσει των αποτελεσμάτων των δοκιμών.

Οι μετοχές της Celltrion αυξήθηκαν ως και 5,6% στις συναλλαγές σήμερα το πρωί, σε σύγκριση με μια πτώση τους 0,3% στην ευρύτερη αγορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.