Αυστραλιανός γερουσιαστής: «Οι υγειονομικές αρχές σκοπίμως κάλυψαν τους θανάτους από τα εμβόλια κατά Covid-19»!

«Για να μην χάσει το κοινό την εμπιστοσύνη του»

Αυστραλιανός γερουσιαστής: «Οι υγειονομικές αρχές σκοπίμως κάλυψαν τους θανάτους από τα εμβόλια κατά Covid-19»!

Ο Αυστραλός γερουσιαστής, Gerrard Rennick ζητά να διερευνηθεί ο αυστραλιανός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων, επειδή δεν προειδοποίησε τους ανθρώπους για τους κινδύνους του εμβολιασμού mRNA και εν γνώσει του κάλυψε τους θανάτους για να διατηρήσει την εμπιστοσύνη του κοινού στο εμβόλιο!

Όπως αναφέρει ο Rennick:

«Θέλω να μάθω γιατί δεν τοποθετήθηκαν κατάλληλες προειδοποιητικές επισημάνσεις στο εμβόλιο, το οποίο γνωρίζουμε τώρα πως έχει προκαλέσει τον θάνατο παιδιών και νεαρών ατόμων!

Αυτό είναι ένα ομοσπονδιακό αδίκημα για έναν δημόσιο λειτουργό, που είναι υπεύθυνος για την ρύθμιση αυτών των εμβολίων, όταν γνωρίζουν ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι κίνδυνοι από αυτά τα εμβόλια και αρνούνται να αναγνωρίσουν αυτούς τους κινδύνους κι έπειτα παρακάμπτουν και συγκαλύπτουν και αρνούνται να διοργανώσουν τις εβδομαδιαίες αναφορές για τα εμβόλια σχετικά με αυτούς τους θανάτους;».

Συγκλονιστικά στοιχεία που καταδεικνύουν την αύξηση σε θανάτους και παρενέργειες εξαιτίας των μαζικών εμβολιασμών κατά της Covid-19 είχε αποκαλύψει πριν τρεις μήνες ο Αυστραλός γερουσιαστής Gerard Rennick λέγοντας τότε χαρακτηριστικά «οι παρενέργειες είναι 3 φορές περισσότερες από όσες προκάλεσαν οι εμβολιασμοί στην Αυστραλία από το 1971 μέχρι σήμερα»!

Στην ομιλία του στην αυστραλιανή Γερουσία, τόνισε και την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων αφού όλοι συνεχίζουν να μολύνονται.

«Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί επίσημα 10 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν και περισσότεροι από 20 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, πάνω από το ήμισυ της χώρας έχει προσβληθεί από τον ιό» δήλωσε ο γερουσιαστής Rennick και κατήγγειλε πως «πλέον αποσιωπάται το γεγονός αφού το αυστραλιανό υπουργείο Υγείας σταμάτησε να μετράει για να μην έρχεται σε δύσκολη θέση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.