ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Το πιο επικίνδυνο παγωτό στον κόσμο! Είσαι πάνω από 18 για να το δοκιμάσεις;

Το πιο επικίνδυνο παγωτό στον κόσμο! Είσαι πάνω από 18 για να το δοκιμάσεις;

Μπορεί να φαίνεται λαχταριστό και γλυκό, ωστόσο, είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα παγωτά στον κόσμο.

Το συγκεκριμένο παγωτό έχει κατασκευαστεί στην Σκωτία και το «Aldwych Cafe and Ice Cream Parlor» και έχει καταφέρει να γίνει το πρώτο θέμα σ’ όλον τον κόσμο.

Ονομάζεται «Respiro del Diavolo», το οποίο στα ελληνικά σημαίνει «Η αναπνοή του Διαβόλου» και μπορεί να φαίνεται πως το βασικό του συστατικό είναι η φράουλα, λόγω εμφάνισης, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Πρόκειται για προϊόν από τις διάσημες πιπεριές California Reaper, οι οποίες συγκαταλέγονται στις πιο καυτερές παγκοσμίως. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού περιγράφουν το παγωτό σαν «μια θερμοπυρηνική έκρηξη στο στόμα», ενώ προειδοποιούν πως θα πρέπει να είσαι πάνω από 18 ετών για να το δοκιμάσεις.

Δείτε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.