ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό baby oil – Δείτε ποιο είναι

Δείτε γιατί υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης του δέρματος

Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό baby oil – Δείτε ποιο είναι

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσύρει από την αγορά ένα καλλυντικό προϊόν, διότι υπάρχει κίνδυνος για τους καταναλωτές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΦ, η ανάκληση αποφασίστηκε διότι υπάρχει «δυνητικός κίνδυνος μόλυνσης του δέρματος, ιδιαίτερα σε ευαίσθητους καταναλωτές ή σε καταναλωτές με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα».

Πρόκειται για το καλλυντικό προϊόν “WELEDA CALENDULA Baby Oil Fragnance Free” και συγκεκριμένα τις παρτίδες:

  • H1201
  • H1207
  • H1213
  • H1214
  • J0101
  • J0202
ΕΟΦ

Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ υπάρχει το ενδεχόμενο επιμόλυνσης με σταγονίδια νερού, κατά την εμφιάλωση, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάπτυξη μικροοργανισμών και σε δυνητικό κίνδυνο μόλυνσης του δέρματος.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ για το WELEDA CALENDULA Baby Oil Fragnance Free

Την ανάκληση των παρτίδων του παρακάτω πίνακα του καλλυντικού προϊόντος “WELEDA CALENDULA Baby Oil Fragnance Free”, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο επιμόλυνσης με σταγονίδια νερού, κατά την εμφιάλωση, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάπτυξη μικροοργανισμών και σε δυνητικό κίνδυνο μόλυνσης του δέρματος, ιδιαίτερα σε ευαίσθητους καταναλωτές ή σε καταναλωτές με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Οι συγκεκριμένες παρτίδες του προϊόντος ενδέχεται να έχουν κυκλοφορήσει στη χώρα μας μέσω παράλληλης εισαγωγής ή και μέσω διαδικτυακής πώλησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρούσα απόφαση εκδίδεται με σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.