ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer: «Η συμφωνία που προωθεί ο ΠΟΥ θα είναι το τέλος της Δημοκρατίας – Θα σας βάζουν σε καραντίνα όποτε θέλουν»

«Θα σας εκβιάζουν με τα χρήματά σας για να εμβολιαστείτε»

Πρώην αντιπρόεδρος Pfizer: «Η συμφωνία που προωθεί ο ΠΟΥ θα είναι το τέλος της Δημοκρατίας – Θα σας βάζουν σε καραντίνα όποτε θέλουν»

Ο Dr. Mike Yeadon, ο διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και πρώην αντιπρόεδρος στον κολοσσό φαρμάκων Pfizer Inc, αναφερόμενος στην επερχόμενη Συμφωνία για την Υγεία που προωθεί ο ΠΟΥ, με βάση την οποία όσα κράτη την υπογράψουν θα έχουν την υποχρέωση να δρουν σα να παίρνουν εντολές από μία παγκόσμια κυβερνητική δομή, κάθε φορά που θα αντιμετωπίζει ο πλανήτης μία νέα… πανδημία, προειδοποιεί πως αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της Δημοκρατίας.

Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά, οι πολίτες των κρατών αυτών θα μπορούν να τεθούν σε καραντίνα ή θα πρέπει υποχρεώνονται να εμβολιάζονται με κάθε είδους νέο πειραματικό εμβόλιο και θα εκβιάζονται με την ψηφιακή ταυτότητα και τα χρήματά τους.

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)… επιδιώκει να κάνει πολλές χώρες να υπογράψουν έναν τροποποιημένο Διεθνή Κανονισμό Υγείας και μια νέα Συνθήκη», είπε.

«Έχω ορισμένα προβλήματα με αυτό.

Αν συνέβαινε μια νέα πανδημία, εξ ορισμού, είναι νέα. Κανείς, επομένως, δεν γνωρίζει τι είναι σωστό να πράξουμε.

Αλλά θα έχει ως εξής: θα υπάρχει ένα άτομο, ένας οργανισμός, ένα άτομο στην κορυφή του, στον Π.Ο.Υ, το οποίο αποφασίζει τι θα συμβεί. Λοιπόν, μόλις σας είπα ότι κανείς δε γνωρίζει τι είναι σωστό να πράξουμε. Κάθε χώρα και κάθε περίπτωση διαφέρει!

Αυτό είναι το τέλος της δημοκρατίας όσον αφορά την υγεία.

Έτσι, αν αποφασίσουν ότι πρέπει να τεθείτε σε καραντίνα ή ότι πρέπει να εμβολιαστείτε, θα σας εκβιάζουν με την ψηφιακή ταυτότητα και τα χρήματά σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.