ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βραβεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την ανταπόκρισή του στο έγκλημα των Τεμπών

«Διοίκηση-εργαζόμενοι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες, όποτε ξανά κληθούμε από τους πολίτες»

Βραβεύτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την ανταπόκρισή του στο έγκλημα των Τεμπών

Το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, βράβευσε η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, στο πλαίσιο του 16ου Πανελληνίου Επιστημονικού & Επαγγελματικού Νοσηλευτικού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας τιμήθηκε “για το ήθος, τον αλτρουισμό και τον επαγγελματισμό, τον οποίο επέδειξε σε όλη τη διάρκεια της αντιμετώπισης και περίθαλψης των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2023“

Το βραβείο παρέλαβε ο Διοικητής του νοσοκομείου Γρηγόριος Βλαχάκης, πλαισιωμένος από την προϊσταμένη του καρδιολογικού Τμήματος Σωτηρία Τσινίδου, την προϊσταμένη του Ορθοπεδικού Τμήματος Κονδύλω Στεφανοπούλου και την εκπρόσωπο του Γραφείου Ποιότητας Βασιλική Δημητρίου, σηματοδοτώντας ότι η διαχείριση κρίσης, απαιτεί την συνεργασία όλων των Τμημάτων.

Ο κ. Βλαχάκης εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες, για την αναγνώριση του έργου των νοσηλευτών του νοσοκομείου δήλωσε

«Ερχόμαστε από την καρδιά της Λάρισας. Ένα νοσοκομείο πολύπαθο όπου οι νοσηλευτές όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους πέρα των δυνατοτήτων τους και οι οποίοι υπέδειξαν ήθος, θάρρος και δύναμη ψυχής σε όλες τις δύσκολες στιγμές, που κλήθηκε να διαχειριστεί το νοσοκομείο μας την πανδημία, το σεισμό στο Δαμάσι και πρόσφατα το δυστύχημα των Τεμπών. Το Γ.Ν. Λάρισας είναι το νομαρχιακό νοσοκομείο της περιοχής και όλοι, Διοίκηση-εργαζόμενοι θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες, όποτε ξανά κληθούμε από τους πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.