ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

“Δεν θα χορηγηθεί ημερομηνία για τα Σκόπια”

“Δεν θα χορηγηθεί ημερομηνία για τα Σκόπια”

Για άλλη μια φορά η Βουλγαρία αποδεικνύεται ο σημαντικότερος σύμμαχός μας, στο Σκοπιανό, κάνοντας μάλιστα αυτά που δεν κάνουμε εμείς.

Η Βουλγαρία ενδέχεται να εμποδίσει τη χορήγηση ημερομηνίας στη Νοτιοσλαβία (Σκόπια) για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ κατά τη συνεδρίαση του Ιουνίου.Αυτό ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών, Μαρίν Ράικοφ.

«Η έναρξη των διαπραγματεύσεων μπορεί αν γίνει μόνο εάν, πράγματι, τα Σκόπια- σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης- δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα καλής γειτονίας στην επικοινωνία τους με τους γείτονές τους και κυρίως με τις γειτονικές χώρες που είναι μέλη της ΕΕ, όπως η Βουλγαρία και η Ελλάδα», δήλωσε ο Μαρίν Ράικοφ μετά από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Μάλιστα πρόσθεσε, ότι η συμφωνία καλής γειτονίας πρέπει να βασίζεται στην κοινή δήλωση του 1999:

«Φυσικά και έχουμε αναγνωρίσει τα Σκόπια, αλλά υπάρχουν ιστορικές πραγματικότητες που πρέπει, επίσης, να αναγνωρίσουμε, δηλαδή να γιορτάζουμε μαζί τις εορτές που μας ενώνουν», είπε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός.

Μάλλον στο ΥΠΕΞ την έχουν καταβρεί με τους Βούλγαρους, καθότι κάνουν αυτοί όλη τη βρώμικη δουλειά, και εμείς απλά παρακολουθούμε το show.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.