ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Νέο μίνι uav των Τούρκων!

Νέο μίνι uav των Τούρκων!

Οι φωτογραφίες είναι από δοκιμή ενός mini UAV σε πεδίο ασκήσεων των τουρκικών ΕΔ, πιθανώς κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπαιδευτικής δραστηριότητας με την επωνυμία «ΑΤES SERBEST-2015» (8-16 Oκτ 15). 

Το υπόψη mini UAV είναι το ΑRI-1T της τουρκικής εταιρείας ASELSAN, το οποίο παρουσιάστηκε και στο περίπτερο της εταιρείας κατά τη διάρκεια της 12ης έκθεσης αμυντικού υλικού IDEF-2015 η οποία πραγματοποιήθηκε από 5-8 Μάϊου 2015 στην Κων/πολη. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κυκλοφορούν , κάθε σύστημα ARI-1T αποτελείται από 2 UAV, 1 επίγειο σταθμό εδάφους (GCS) και 1 σταθμό μεταφοράς δεδομένων (Data Link). Oι αποστολές που μπορούν να αναληφθούν από το υπόψη mini UAV, ανήκουν στην κατηγορία ISR (information, surveillance, and reconnaissance). 

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

Εμβέλεια: 15 χλμ.


Διάρκεια πτήσης: 2 ώρες


Μέγιστο βάρος απογείωσης (με εξοπλισμό): 38 Kgr. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά το υπόψη UAV έχει σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες με το mini UAV BAYRAKTAR το οποίο ήδη χρησιμοποιούν οι ΤΕΔ, με τη διαφορά να εστιάζεται στον τρόπο απογείωσης – προσγείωσης (το mini BAYRAKTAR απογειώνεται με το χέρι και προσγειώνεται με τη βοήθεια μικρού αλεξίπτωτου ενώ το ARI-1T απογειώνεται – προσγειώνεται όπως τα Ε/Π διότι έχει έλικα). 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.