ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λήξαν το θέμα Μπερμπάτοφ για τον ΠΑΟΚ μετά τη συνάντηση με τον Τούντορ.

Λήξαν το θέμα Μπερμπάτοφ για τον ΠΑΟΚ μετά τη συνάντηση με τον Τούντορ.

«Οι εξηγήσεις δόθηκαν και το θέμα θεωρείται λήξαν». Αυτή είναι η εξέλιξη στην υπόθεση Μπερμπάτοφ μετά τις συζητήσεις που είχε σήμερα (27/11) με τους Άρνεσεν και Τούντορ.

Η κίνηση του Μπερμπάτοφ να φύγει από το γήπεδο ενόχλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Για το καλό της ομάδας θεώρησαν πως πρέπει να υποβαθμιστεί το θέμα για να μην υπάρξουν και νέα μέτωπα. Ο Βούλγαρος έπεσε στα μαλακά σε σχέση με άλλους παίκτες που είχαν πέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα κάτι που δεν είχε γίνει με τους Περέιρα και Μυστακίδη. Μετά από συζήτηση που είχαν σήμερα (27/11) ο Άρνεσεν με τον Μπερμπάτοφ επισημάνθηκε το λάθος του, ενώ υπήρξε και συζήτηση του Ίγκορ Τούντορ με τον Βούλγαρο επιθετικό με σκοπό να υπάρξει εξομάλυνση της κατάστασης.

Στο ματς με την Καμπάλα, η αγωνιστική εικόνα βελτιώθηκε και θύμισε τον ΠΑΟΚ της αρχής της σεζόν, αλλά το αποτέλεσμα πάλι δεν ήρθε, κάτι που προβληματίζει, μα δεν αγχώνει τον Ίγκορ Τούντορ.

Την επομένη του αγώνα με την Καμπάλα ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Καλλονή. Προετοιμασία στις ίδιες βάσεις. Στο ίδιο στυλ παιχνιδιού με μεγαλύτερη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι και στο τελείωμα των φάσεων που έχει πληγώσει τον ΠΑΟΚ στα προηγούμενα ματς. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Τούμπας έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέλιος Κίτσιου που αποχώρησε από την αναμέτρηση με ενοχλήσεις θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ενώ σε εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Το Σάββατο (28.11) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 12.00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.