ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ρωσία: Έναρξη του Confederations Cup υπό το βλέμμα του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν

Ρωσία: Έναρξη του Confederations Cup υπό το βλέμμα του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν

«Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών θα είναι ένας θρίαμβος του αθλητισμού». Λόγια του Ρώσου πρόεδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, αμέσως μετά την νίκη (2-0) της Ρωσίας επί της Νέας Ζηλανδίας, στην πρεμιέρα της κορυφαίας διοργάνωσης στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Ρώσος πρόεδρος που παρακολούθησε φυσικά και την τελετή έναρξης του τουρνουά, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο και τον Πελέ σημείωσε, ότι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας θα είναι «σωστό» και «ασυμβίβαστο».

«Μας ενώνει η πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να εξυπηρετήσει τους στόχους ανάπτυξης για το δημόσιο καλό, να ενώσει έθνη και ηπείρους, για να προωθήσει τις αξίες ενός δίκαιου και όμορφου παιχνιδιού, να ενισχύσει τη δύναμη της θέλησης και της πίστης, να εμπνεύσει και να δώσει όνειρο στη νέα γενιά», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και πρόσθεσε:

«Ακριβώς εδώ, στα σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου, θα γίνει μια αδιάλλακτη μάχη, δίκαιη και σωστή, μέχρι τα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.