ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Στ. Τσιτσιπάς: «Πολλές ελληνικές σημαίες με βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου»

Στ. Τσιτσιπάς: «Πολλές ελληνικές σημαίες με βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε στη Μασσαλία και σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στη στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων.

«Ο κόσμος της Γαλλίας αγαπάει πραγματικά το τένις, ένα χειροκρότημα σε όλους σας. Ήταν μια απίστευτη εβδομάδα για μένα στη Μασσαλία, αλλά και για τον Μικαΐλ», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια για την πορεία σου, ελπίζω να έχεις πολλούς τελικούς στο μέλλον. Να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές που πριν λίγα χρόνια μου είχαν δώσει και κάρτα ελευθέρας! Πιστεύατε σε μένα από το παρελθόν, είμαι ευγνώμων για τις ευκαιρίες που μου δώσατε.

Ευχαριστώ επίσης τους Έλληνες φιλάθλους. Είδατε πολλές ελληνικές σημαίες σήμερα και αυτοί με βοήθησαν πραγματικά για την κατάκτηση του τίτλου, ήταν σαν να αγωνίζομαι στο σπίτι μου αφού δεν ήρθαν Έλληνες μόνο από τη Γαλλία αλλά και από την πατρίδα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υποστήριξη, τον πατέρα μου που είναι κάθε μέρα μαζί μου, όλους τους φίλους μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ακαδημία Μουράτογλου που δεν είναι πολύ μακριά από εδώ. Ευχαριστώ όλους όσους έχουν βοηθήσει για την πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά που γίνεται όλο και καλύτερο και θα γίνει ακόμη καλύτερο στο μάλλον. Μπορούν να βελτιωθούν κι άλλα πράγματα, συνεχίζετε να κάνετε αυτό που κάνετε και σας εύχομαι τα καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.