ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η μέρα που τον λάτρεψαν οι ΑΕΚτσήδες: Τα δάκρυα του Ντέμη στην κατάμεστη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η μέρα που τον λάτρεψαν οι ΑΕΚτσήδες: Τα δάκρυα του Ντέμη στην κατάμεστη Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σε κάθε μεγάλη σχέση υπάρχει μια στιγμή, που η καψούρα μετασχηματίζεται σε έρωτα. Για τον Ντέμη Νικολαΐδη και τους οπαδούς της ΑΕΚ, αυτή η στιγμή δεν έλαβε χώρα με αφορμή κάποιο γκολ αλλά με αφορμή κάποια δάκρυα. Γράφει ο Δημοσθένης Χριστόπουλος.

Η συλλογική ψυχολογία στον πλανήτη ΑΕΚ ήταν ιδιαιτέρως περίεργη το καλοκαίρι του 1997. Η Ένωση προερχόταν από μια χρονιά κατά την οποία είχε χάσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ωστόσο οι τρεις εμφατικές νίκες επί των «ερυθρολεύκων» στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια που η ΑΕΚ τους είχε αντιμετωπίσει, σε συνδυασμό με τη διάχυτη αίσθηση πως αν η διαιτησία εκείνης της σεζόν δεν έκανε σκανδαλωδώς όλα τα χατίρια στην ομάδα του Κόκκαλη η έκβαση του πρωταθλήματος θα ήταν διαφορετική, ήταν στοιχεία που σχετικοποιούσαν την απώλεια του τίτλου. Επιπροσθέτως, η κιτρινόμαυρη κατάκτηση του κυπέλλου, η ευρωπαϊκή παρουσία που είχε στείλει την Ένωση μέχρι τους «8» του Κυπέλλου Κυπελλούχων, η πανέμορφη μπάλα που είχε παίξει η ομάδα, όλα αυτά μαζί δημιουργούσαν ένα ψηφιδωτό αξιοπρέπειας για τους «κιτρινόμαυρους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.