ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αντρίκεια δήλωση Γκόντα: «Ναι, ήταν φάουλ του Παπαπέτρου και έπρεπε να σφυριχθεί!!!»

Αντρίκεια δήλωση Γκόντα: «Ναι, ήταν φάουλ του Παπαπέτρου και έπρεπε να σφυριχθεί!!!»

Οι παράγοντες της Κηφισιάς διαμαρτυρήθηκαν για το φάουλ που έκανε οκτώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον Ανδρέα Γλυνιαδάκης. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα οι τόνοι έπεσαν, καθώς οι γηπεδούχοι θεώρησαν ως ένα λάθος της στιγμής τη μη απόφαση των διαιτητών να χρεώσουν με φάουλ τον «ερυθρόλευκο» φόργουορντ.

Τη στιγμή της αποχώρησης από το γήπεδο του πρώτου διαιτητή Σπύρου Γκόντα, οι ιθύνοντες της Κηφισιάς παρακολουθούσαν τη συγκεκριμένη φάση και τον προσκάλεσαν να τη δουν μαζί. Προς τιμή του ο ρέφερι επισήμανε ότι «πράγματι έγινε φάουλ που δεν φάνηκε ξεκάθαρα τη στιγμή που συνέβη», ενώ οι Κηφισιώτες παραδέχθηκαν ότι δεν εμπεριείχε δόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν ένα λάθος που θα μπορούσε να γίνει σε οποιαδήποτε παιχνίδι και σε οποιαδήποτε στιγμή ενός αγώνα. Απλά συνέβη σ’ εμάς…» ανέφεραν χαρακτηριστικά.            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.