ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Το γρηγορότερο σεντάν γίνεται ακόμα πιο γρήγορο

Το γρηγορότερο σεντάν γίνεται ακόμα πιο γρήγορο

Το Dodge Charger Hellcat το σεντάν των 707 ίππων και του 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα τελικά έχει πολλά ακόμα να δώσει.

Το Charger θεωρείται αυτή τη στιγμή το γρηγορότερο σεντάν στον κόσμο. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν κάτω από το καπό έχει ένα V8 6.200 κυβικών κινητήρα που αποδίδει 707 ίππους.

Βέβαια αυτό φαίνεται πως δεν αρκούσε στη Hennessey Performance που αποφάσισε να το αναβαθμίσει λίγο. Ο βελτιωτικός οίκος του Τέξας έφτιαξε το πακέτο αναβάθμισης HPE800 το οποίο περιλαμβάνει νέο εγκέφαλο με νέο λογισμικό, καινούρια αναβαθμισμένα φίλτρα αέρα που ταιριάζουν στο σώμα της πεταλούδας. Το αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών είναι να ανέβει η ιπποδύναμη στους 805 ίππους στις 6.200 σ.α.λ.

Αλλαγές βέβαια έγιναν και στην εμφάνιση του αμαξώματος με το έμβλημα του Hennessey να είναι κεντημένο στα προσκέφαλα και το σήμα του καθώς και η ονομασία του πακέτου χαράχθηκαν σε πλάκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα αν μετά από όλα αυτά δεν είστε ικανοποιημένοι ο βελτιωτικός οίκος υπόσχεται πως έχει δρομολογηθεί ήδη το πακέτο HPE850…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.