ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Κ.Μπακογιάννης για «Μεγάλο Περίπατο»: «Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε – Ακούμε την κριτική»

Κ.Μπακογιάννης για «Μεγάλο Περίπατο»: «Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε – Ακούμε την κριτική»

Τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απασχόλησαν τα κυκλοφοριακά προβλήματα που προκλήθηκαν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής του «Μεγάλου Περιπάτου», ιδιαίτερα στην οδό Πανεπιστημίου.

«Δεν ήταν ευχάριστο το πρόβλημα που προκλήθηκε», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης και πρόσθεσε: «Ακούμε την κριτική και αυτά που μας λένε οι πολίτες και η Ομάδα των Επιστημόνων παρακολουθεί την πιλοτική εφαρμογή του έργου, όχι μέρα με τη μέρα, αλλά ώρα με την ώρα».

Πρόσθεσε δε, πως για ένα μεγάλο έργο που συζητείτο για 35 χρόνια και θα επιφέρει μεγάλες αλλαγές προς όφελος των κατοίκων της πόλης.

Ο γενικός γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, διαβεβαίωσε ότι θα διευθετηθούν άμεσα αρκετά προβλήματα που δημιουργήθηκαν και παράλληλα ενημερώνονται οι οδηγοί για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο.

Ο επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Νάσος Ηλιόπουλος ανάφερε ότι ίσως να μην ήταν κατάλληλο το timing ενώ επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ» Παύλος Γερουλάνος τόνισε πώς δεν πρέπει να «κάνουμε πίσω» αλλά απαιτείται Συγκοινωνιακή Μελέτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έκανε λόγο για βεβιασμένες κινήσεις χωρίς προετοιμασία, ζητώντας να εξαιρεθεί η οδός Αθηνάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.