ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνεχείς οι διαβουλεύσεις – Τηλεδιασκέψεις με τα τεχνικά κλιμάκια μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Συνεχείς οι διαβουλεύσεις – Τηλεδιασκέψεις με τα τεχνικά κλιμάκια μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Το οικονομικό επιτελείο και η κυβέρνηση βρίσκονται επί ποδός ενόψει του eurogroup της προσεχούς Δευτέρας με την Αθήνα να καίγεται να κλείσει τουλάχιστον το SLA.

Στην κατεύθυνση αυτή, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ξεκινούν σήμερα οι εργασίες και η ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων. Ώστε περί τα τέλη της εβδομάδας να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη σε επίπεδο επικεφαλής των θεσμών και να γίνει ταμείο για το ποια πρόοδος έχει γίνει.

Οι διαβουλεύσεις θα είναι συνεχείς με τα θέματα-αγκάθια να βρίσκονται στο τραπέζι: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

έμφαση δίνεται στο ποια ακριβώς θα είναι τα αντίμετρα,καθώς η ελληνική πλευρά επιμένει στην ελάφρυνση των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων αλλά και στα εργασιακά,σε μια προσπάθεια να γίνουν έστω κάποια βήματα σύγκλισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.