ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη που έπεσε σε χαράδρα

Επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη που έπεσε σε χαράδρα

Μέχρι και αυτήν την ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης ενός 58χρονου ορειβάτη στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιπεύκης, στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι, όταν ομάδα τεσσάρων ορειβατών από τον Τύρναβο βρίσκονταν στην περιοχή Αγία Τριάδα, έξω από την Καλλιπεύκη.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένας εκ των ορειβατών έπεσε σε χαράδρα βάθους 500 μέτρων.

Αμέσως οι συνοδοιπόροι του ειδοποίησαν τις Αρχές και στην περιοχή βρέθηκαν στελέχη της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, ενώ πάνω απ’ το σημείο πέταξε ελικόπτερο Super Puma.

Αυτή την ώρα η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς στην περιοχή έχει πέσει πυκνή ομίχλη, έχει νυχτώσει, ενώ το σημείο είναι ιδιαιτέρως δύσβατο.

Πάντως, οι διασώστες έχουν ακουστική επαφή με τον ορειβάτη, με τον οποίον συνομιλούν ώστε να κατευθυνθούν προς αυτόν, ενώ από την πτώση ο 58χρονος φέρεται να έχει τραυματιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.