ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Το άστεγο αγόρι κάθισε δίπλα στο πλουσιόπαιδο!- Τότε είδε μπροστά του τον χειρότερο του εφιάλτη! (βίντεο)

Το άστεγο αγόρι κάθισε δίπλα στο πλουσιόπαιδο!-  Τότε είδε μπροστά του τον χειρότερο του εφιάλτη! (βίντεο)

Το να ζηλεύετε έναν φίλο ή έναν εντελώς άγνωστο μπορεί να είναι άσχημη εμπειρία, αλλά είναι ένα συναίσθημα το οποίο όλοι γνωρίζουμε.

Ένας φίλος ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές του στα νησιά και εσείς σχολιάζετε Υπέροχα! Σου άξιζε! , ενώ ίσως μέσα σας σκέφτεστε Γιατί να μην είμαι εγώ;

Τι κάνω λάθος; Χρειάζομαι διακοπές! Αυτές οι σκέψεις είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Αλλά μια στο τόσο καλό είναι να χρησιμοποιείτε την φαντασία σας. Μερικές φορές βλέπετε μόνο ό,τι υπάρχει στην επιφάνεια και χάνετε τον πόνο που μπορεί να κρύβουν τέτοιες δημοσιεύσεις.

Αυτό το βίντεο είναι το τέλειο παράδειγμα για την φράση Το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο από την άλλη πλευρά .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.