ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Κεφάλι γυναίκας γεμάτο ψείρες-Ένα βίντεο που απαθανατίστηκε μέσα σε λεοφωρείο

Κεφάλι γυναίκας γεμάτο ψείρες-Ένα βίντεο που απαθανατίστηκε μέσα σε λεοφωρείο

Είναι αποκρουστικό το θέαμα που απαθανάτισε ένας άνδρας σε λεωφορείο στο Μεξικό.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το κεφάλι της γυναίκας να είναι γεμάτο ψείρες. Η γυναίκα είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και οι ψείρες φαίνονται να περπατάνε στα μαλλιά της. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Το βίντεο που τραβήχτηκε από έναν άγνωστο άντρα στο Μεξικό δείχνει το πίσω μέρος του κεφαλιού μιας γυναίκας που είναι γεμάτο ψείρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα φαίνεται να μην έχει καταλάβει καθόλου ότι κάποιος την βιντεοσκοπεί. Τα μαλλιά της φαίνονται άλουστα για πολύ καιρό, αποτελώντας το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσουν οι ψείρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.