ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Μπιλ Γκέιτς- Τζεφ Μπέζος- Senior Zara: Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη;

Μπιλ Γκέιτς- Τζεφ Μπέζος- Senior Zara: Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη;

Ποιος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη; Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος θα απαντήσει κάποιος, καθώς οι δύο Αμερικανοί «σούπερ σταρ» που αξιοποιούν τα επιτεύγματα της τεχνολογίας, μονοπωλούν την πρωτιά στη σχετική λίστα τα τελευταία χρόνια. Και όμως, οι δύο δισεκατομμυριούχοι βρήκαν ικανό αντίπαλο και μάλιστα έναν επιχειρηματία ο οποίος δεν είναι ούτε Αμερικανός, ούτε εμπλέκεται με την τεχνολογία.

Ο Ισπανός Αμάνσιο Ορτέγκα, σε ηλικία 81 ετών, κατάφερε να «σπάσει» δύο φορές το «φράγμα» Γκέιτς-Μπέζος και να ανέλθει στην πρώτη θέση της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων στο Forbes.

Ποιος είναι ο Ισπανός επιχειρηματίας; Δεν είναι άλλος από τον ιδρυτή της εταιρείας Inditex, της μητρικής εταιρείας του ομίλου Zara. Ο senior Zara, λοιπόν, όχι μόνο αμφισβητεί τα πρωτεία των δύο Αμερικανών, αλλά δείχνει ικανός να σταθεί όρθιος στη μάχη και να κατακτήσει μία ακόμη «κορυφή», αυτή του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη.

Για λίγες ώρες την Τετάρτη, η περιουσία του Ισπανού ξεπέρασε τα 85 δισ. δολάρια, όντας κατά 200 εκατ. περισσότερα από εκείνη του Μπιλ Γκέιτς. Μία ημέρα νωρίτερα, είχε πάρει πάλι οριακή πρωτιά, αλλά δεν την κράτησε για πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή τη στιγμή και μέχρι… αύριο, ο Ορτέγκα είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, πίσω από τους Μπιλ Γκέιτς και Τζεφ Μπέζος. Το παιχνίδι συνεχίζεται και περιλαμβάνει πολλά, μα πάρα πολλά δισ. δολάρια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.