ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Με μια…κάλτσα έδειξε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός τις διπλωματικές ικανότητες του (φωτό)

Με μια…κάλτσα έδειξε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός τις διπλωματικές ικανότητες του (φωτό)

Τη διπλωματία της …κάλτσας επιστράτευσε ο Λίο Βαραντκαρ, στη συνάντηση με τον Καναδό ομόλογό του στο Δουβλίνο.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του Τριντό, που έχει στείλει… μηνύματα με τις κάλτσες που έχει φορέσει κατά καιρούς, ο Ιρλανδός επέλεξε κόκκινες με φύλλα σφενδάμου, σε απόλυτα καναδικό στιλ, για να υποδεχθεί τον πρώτο ξένο ηγέτη που τον επισκέπτεται.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να τις δείξει περήφανος στις κάμερες και τους φωτογράφους, σε περίπτωση που είχαν περάσει απαρατήρητες και βλέποντάς τον ο ομόλογός του άρχισε να γελά. Πάντως, η συλλογή του Τριντό με τις ασυνήθιστες κάλτσες εμπλουτίστηκε, καθώς πήρε ως δώρο ένα ζευγάρι από την εμφάνιση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ιρλανδίας, μαζί με μία φανέλα με το όνομά του.

Ο Τριντό βρίσκεται στην Ευρώπη ενόψει της Συνόδου των G20, στο Αμβούργο, αυτή την εβδομάδα. Η συνάντηση με τον Ιρλανδό κανονίστηκε τον Μάιο, όταν ο προκάτοχος του Βαραντκάρ, Εντα Κένι είχε συναντηθεί με τον Τριντό στο Μόντρεαλ. Τότε, ο Καναδός πρωθυπουργός είχε φορέσει κάλτσες Star Wars, καθώς ήταν 4 Μαΐου, ημέρα… γιορτής για τους λάτρεις αυτής της σειράς ταινιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο πρόσφατα, στα τέλη Ιουνίου, πήγε στο Pride Parade του Τορόντο, φορώντας κάλτσες στα χρώματα του ουράνιου τόξου που έγραφαν πάνω «Eid Mubarak», που παρέπεμπε στη σημαία- σύμβολο της κοινότητας ΛΟΑΤ αλλά και στη γιορτή για το τέλος του Ραμαζανίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.