ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

«Παρά πέντε»: Ντάλια και Αλέξης ξανά μαζί – Κοινή φωτογραφία με χιλιάδες σχόλια!

«Παρά πέντε»: Ντάλια και Αλέξης ξανά μαζί – Κοινή φωτογραφία με χιλιάδες σχόλια!

To «Παρα Πέντε», είναι μια από τις σειρές που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Μπορεί να έχουν περάσει 11 χρόνια από το τέλος της όμως ακόμα και τώρα δεν χορταίνουμε να το βλέπουμε σε επανάληψη και να θυμόμαστε τις πιο έξυπνες και αστείες ατάκες και σκηνές.

Οι πρωταγωνιστές της σειρά διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους και συχνά τους βλέπουμε να περνούν χρόνο μαζί. Αυτή την φορά η τηλεοπτική Ντάλια συναντήθηκε με τον Αλέξη, το «μικρό της Πόνυ» και το Instagram τους αποθέωσε.

Μιλάμε φυσικά για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Μιχάλη Μαρίνο, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι.

Η Σμαράγδα μοιράστηκε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, όπου οι δυο τους ποζάρουν και αστειεύονται στον φακό. Οι θαυμαστές τους έδειξαν τον ενθουσιασμό τους για αυτό το reunion μέσα από τα σχόλια τους όπου θυμήθηκαν τις πιο επικές ατάκες του διδύμου.

Φυσικά η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες like.

https://www.instagram.com/p/Bx5ewBOJ44c/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.