ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πατέρας για πρώτη φορά ο Μύρωνας Στρατής

Πατέρας για πρώτη φορά ο Μύρωνας Στρατής

Την μεγαλύτερη χαρά της ζωής του ένιωσε ο Μύρωνας Στρατής καθώς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά αφού τα ξημερώματα της Κυριακής η εδώ και 4 χρόνια σύντροφός του, Κατερίνα Ζαπάρδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του τραγουδιστή, Παναγιώτης Χατζηδάκης μέσα από τη χθεσινή εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα ξημερώματα ο Μύρωνας έφυγε εκτάκτως από την Πάτρα που τραγουδούσε, να προλάβει. Γέννησε τελικά η Κατερινούλα. Να του ζήσει. Ένα υγιέστατο αγοράκι. Ήθελε να βγει πριν την ώρα του. Γεννήθηκε ένα μήνα νωρίτερα, αλλά είναι μια χαρά. Γεννήθηκε με πολλά μαλλιά. Είναι όλοι μια χαρά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.