
Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης, που παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών των καυσίμων για να αποφύγουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, μετά τη δολοφονία του Ιρανού υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί και την αναταραχή στη Μέση Ανατολή.
«Συνεργεία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχουν ήδη τεθεί σε επιφυλακή και παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών στα πρατήρια καυσίμων, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιουδήποτε είδους αισχροκέρδεια με πρόσχημα την κρίση στον Κόλπο».
Αυτό αναφέρεται σε ανάρτησή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Twitter
Συνεργεία του @MinDevGR έχουν ήδη τεθεί σε επιφυλακή και παρακολουθούν την εξέλιξη των τιμών στα πρατήρια καυσίμων, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιουδήποτε είδους αισχροκέρδεια με πρόσχημα την κρίση στον Κόλπο.
— Υπουργείο Ανάπτυξης (@MinDevGR) January 3, 2020
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.