ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Γάκης: «Η επιδημία φθίνει – Οι αριθμοί διαψεύδουν τους τηλεαστέρες – Δείτε την επιβεβαίωση» (φώτο-βίντεο)

Δ.Γάκης: «Η επιδημία φθίνει – Οι αριθμοί διαψεύδουν τους τηλεαστέρες – Δείτε την επιβεβαίωση» (φώτο-βίντεο)

Αντίθετοι με την «τρομολαγνία» των «ειδικών» που εμφανίζονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, αλλά και ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, δείχνουν πως η πανδημία του κορωνοϊού φθίνει.

Ο Δ.Γάκης σχολίασε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα όσα ανέφερε πρόσφατα ο Κ.Γουργουλιάνης και τις καμπύλες που δημοσίευσε που έδειξαν πως παρά τα πολλά κρούσματα οι θάνατοι παραμένουν σε χαμηλό επίπεδο.

Όσα αναφέρει ο Δ.Γάκης:

«Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ, ΦΘΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ .

Το γράφουμε εδώ και μήνες, μετά την εμφάνιση του στελέχους ΔΕΛΤΑ (ιικό στέλεχος και όχι μετάλλαξη είναι ο σωστός όρος! Μετάλλαξη είναι η διαδικασία. Αν το θέλετε Μεταλλαχθέν Στέλεχος. Καιρός είναι να γίνουμε επιστημονικά ακριβείς…)

Χάρηκα που διάβασα τον καθηγητή Γουργουλιάνη, να επιβεβαιώνει το γεγονός που απορρίπτουν «μετά βδελυγμίας» οι τρομολάγνοι, εμβολιολάγνοι κλπ

Ότι η νόσος Covid-19 φθίνει και θα μετατραπεί προοδευτικά, σε μία ενδημική νόσο τύπου κοινού κρυολογήματος.

Επιβεβαιώνω ότι οι στατιστικές καμπύλες από το Our World in Data δείχνουν, με σαφήνεια, το γεγονός ότι στην παρούσα έξαρση των κρουσμάτων της Δέλτα, οι θάνατοι παραμένουν δυσαναλόγως χαμηλοί.

Αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των επιδημιών, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα!

Και αυτός ο ιός θα μετατραπεί σε ενδημικό, όπως οι υπόλοιποι κορωνοιοί, με αυξημένη μεταδοτικότητα αλλά ηπιότερη νόσηση, η οποία θα δημιουργήσει ανοσία στα άτομα .

Αυτή, ακριβώς, ήταν και η ιστορική εξέλιξη του τελευταίου κορωνοιού του κοινού κρυλογήματος που εμφανίστηκε τον 19ο αιώνα!

Δείτε τις δύο συνημμένες καμπύλες, και παρατηρείστε το πρώτο «κύμα» με το αχρείαστο lockdown (τότε το έλεγαν καραντίνα, λανθασμένα), το δεύτερο κύμα του Νοεμβρίου λόγω του Βρετανικού στελέχους Άλφα, το τρίτο κύμα της άνοιξης του 2021, και το τωρινό με την πολύ μικρή θνησιμότητα…Οι αριθμοί, διαψεύδουν τους τηλεαστέρες…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.