«Κεραυνοί» από τον καθηγητή του ΔΠΘ Γ.Παύλου: «Το εμβόλιο είναι δολοφόνος – Θα αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό»

«Κεραυνοί» από τον καθηγητή του ΔΠΘ Γ.Παύλου: «Το εμβόλιο είναι δολοφόνος –  Θα αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό»

Σφοδρός στην κριτική του για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου ήταν ο καθηγητής Φυσικής του ΔΠΘ Γιώργoς Παύλου μιλώντας σε συγκέντρωση στήριξης στους υγειονομικούς, οι οποίοι θα βγουν σε αναστολή εργασίας από 1 Σεπτεμβρίου εφόσον δεν κάνουν το εμβόλιο.

Στην ομιλία του ο Γ.Παύλου αναφέρθηκε χωρίς περιστροφές στους κινδύνους που ενέχει ο εμβολιασμός με τα σκευάσματα mRNA λέγοντας ευθέως ότι έχουμε να κάνουμε με ένα εμβόλιο δολοφόνο, ένα βιολογικό όπλο, ένα πείραμα επάνω στην ανθρωπότητα.

O Καθηγητής Φυσικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γεώργιος Παύλος, ο οποίος ήταν ο κύριος ομιλητής της συγκέντρωσης χαρακτήρισε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ως «βιολογικό όπλο» και ως «πείραμα πάνω στην ανθρωπότητα», ενώ κάλεσε τους παρευρισκόμενους να μην επιτρέψουν να το κάνουν τα παιδιά τους, ειδάλλως όπως είπε «τα επόμενα χρόνια θα αρρωστήσουν με καρκίνους και με εγκεφαλικά».

«Εάν αφήσουμε να εμβολιάσουν τα παιδιά σημαίνει ότι μπαίνουν στη διαδικασία τα επόμενα χρόνια να αρρωστήσουν με καρκίνους, με εγκεφαλικά κλπ.

Είναι τόσο έξυπνα στημένο αυτό το παιχνίδι που οι άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται.

Ως επιστήμονας κάθισα και μελέτησα όλες τις μελέτες που υπάρχουν και είμαι πεπεισμένος, γι’ αυτό και εκτίθεμαι δημόσια, και λέω ότι αυτό το εμβόλιο είναι δολοφόνος.

Είναι βιολογικό όπλο, ένα πείραμα που γίνεται πάνω στην ανθρωπότητα και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει.

Οι άνθρωποι που εμβολιάζονται έχουν πέσει σε μία παγίδα διότι έχουν πιστέψει σε ένα ψέμα.

Και μόνο το γεγονός ότι σε αναγκάζουν να βάζεις στο σώμα σου ουσίες που δεν ξέρεις, αυτό από μόνο του συνιστά έγκλημα.

Δεν θα έπρεπε κανείς να το δέχεται. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει στον άνθρωπο να κάνει πάνω στο σώμα του οτιδήποτε.

Θα πρέπει να φυλάξουμε το σώμα μας όπως φυλάμε τις εκκλησίες μας. Δεν θα έπρεπε να επιτρέπουμε σε κανέναν γιατρό ή πολιτικό να αγγίζει το σώμα μας τόσο βάναυσα.

Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα όπου η δημογραφία έχει καταρρεύσει, έρχονται τα εμβόλια να αποτελειώσουν τον ελληνικό λαό.

Είναι χειρότερο απ’ ότι συνέβη το 1940, απ’ ότι συνέβη με τις γενοκτονίες, τώρα το παθαίνει όλη η ανθρωπότητα. Όσοι επιστήμονες στηρίζουν αυτό το εγχείρημα, εγκληματούν. Θα πρέπει να δικαστούν κάποια στιγμή και να μπουν φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιώργος Παύλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.