ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γιατρός στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: «Παραλαμβάνουμε ασθενείς με παρενέργειες από το εμβόλιο και αλλάζουν τη διάγνωση»!

Γιατρός στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: «Παραλαμβάνουμε ασθενείς με παρενέργειες από το εμβόλιο και αλλάζουν τη διάγνωση»!

Την αντίδραση του στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού εξέφρασε ο γαστρεντερολόγος στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, αλλά και τους θανάτους με κορωνοϊό.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, «τα νούμερα των επιπλοκών είναι ψευδώς χαμηλά και οι κίτρινες κάρτες δεν γράφονται όπως πρέπει», ενώ σημείωσε πως οι διασώστες του ΕΚΑΒ παραλαμβάνουν συνεχώς ασθενείς με επιπλοκές των εμβολίων, ωστόσο στις διαγνώσεις γράφονται άλλες επιπλοκές.

Ενώ μιλώντας για τους θανάτους με κορωνοϊό τόνισε: «Δεν πεθαίνουν από κορωνοϊό αλλά από μικροβιολογικές λοιμώξεις», με τον Ν.Καπραβέλο από τη μεριά του να τονίζει ότι ο θάνατος των ασθενών είναι «καταστροφική συνέπεια του κορωνοϊού» και τον δημοσιογράφο να αντιδρά και να ζητά στοιχεία.

Επίσης ο Π.Παπαγιαννάκης τόνισε ότι ο ίδιος έχει φυσική ανοσία καθώς έχει νοσήσει και μίλησε για «εξατομικευμένο εμβολιασμό και όχι υποχρεωτικό».

«Τα γενετικά σκευάσματα δεν έχουν ελεγχθεί για καρκινογενέσεις, τοξικότητες και αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.