ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!

Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!

Είναι πλέον καθημερινές οι αναφορές που μας έρχονται σχετικά με την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοσοκομεία της χώρας εξαιτλίας της εκδικητικής κυβερνητικής πολιτικής που επιμένει στην απομάκρυνση χιλιάδων ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Οι αναφορές αυτές προέρχονται από τους ίδιους τους υγειονομικούς – γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό- και πολλές φορές λέγονται αλήθειες που σοκάρουν και προβληματίζουν.

Για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στον Ευαγγελισμό προειδοποίησε ο επικουρικός πνευμονολόγος Σταμάτης Τσιπιλής.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο κύριος Τσιπιλής είπε σχετικά: «Ένας διασωληνωμένος είναι στον όροφο τέσσερις ημέρες σε αναμονή για κρεβάτι Εντατικής. Κατέρρευσαν συνάδελφοι. Χρειάζονται επαναλαμβανόμενα τεστ και στο νοσοκομείο, καθώς οι εμβολιασμένοι συνιστούν το 38% των εισαγωγών και παρουσιάζουν συμπτώματα στο όριο της διασωλήνωσης»,

Πέρα όμως από τη δραματικότητα της περιγραφής των συνθηκών που επικρατούν σε ένα από τα σημαντικότερα θεραπευτήρια της χώρας, ιδιαίτερη σημασία έχει η αποκάλυψη πως το 38% των εισαγόμενων περιστατικών στην κλινική Covid είναι εμβολιασμένοι ασθενείς. Και αυτό είναι πολύ σοβαρό γιατί απομυθοποιεί το εμβολιαστικό αφήγημα.

Φαίνεται όμως πως αυτά που ακούστηκαν στον αέρα της ΕΡΤ δεν άρεσαν σε κάποιους(βλέπει άλλωστε κανείς στο βίντεο τα παγωμένα πρόσωπα των παρουσιαστών που περίμεναν να ακούσουν μόνο για τους ανεμβολίαστους) και ο κύριος Τσιπιλής αναγκάστηκε σε αναδίπλωση κάνοντας νέα γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει πως πιστεύει στα αναγκαιότητα του εμβολιασμού και πως ουδέποτε αμφισβήτησε τα εμβόλια αλλά οι δηλώσεις του διαστρεβλώθηκαν.

Γεννάται λοιπόν το ερώτημα αν πράγματι υπάρχει λογοκρισία στην επιστημονική κοινότητα καθώς και άλλοι επιστήμονες έχουν αναφέρει πως δεν τολμούν να εκφέρουν άποψη σχετικά με τα εμβόλια ούτε καν να υπονοήσουν πιθανές παρενέργειες. Αν όντως συμβαίνει τότε μιλάμε για πολιτική εργαλειοποίηση της υπόθεσης.

Παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του κυρίου Τσιπιλή για του λόγου το αληθές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.