ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με αυτόν τον τρόπο θα «κάψετε» περισσότερες θερμίδες όταν περπατάτε

Με αυτόν τον τρόπο θα «κάψετε» περισσότερες θερμίδες όταν περπατάτε

Το περπάτημα βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία και μας βοηθάει να χάσουμε θερμίδες.

Ωστόσο, αν σας αρέσει το περπάτημα, θα πρέπει να ξέρετε ότι μία και μόνο απλή αλλαγή μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις έως και 20% περισσότερες θερμίδες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, η εναλλαγή ταχύτητας μας βοηθά να καίμε περισσότερες θερμίδες και να καταναλώνουμε περισσότερη ενέργεια. Σύμφωνα με τους ερευνητές, όταν σταματάμε και ξεκινάμε, όταν απλώς σηκώνουμε κάποιο επιπλέον βάρος όσο περπατάμε, όταν περπατάμε σε ανηφόρα και έπειτα σε κατηφόρα και γενικότερα όταν κάνουμε αλλαγές στον τρόπο που περπατάμε πιέζουμε περισσότερο το σώμα μας και αυτό με τη σειρά του καίει περισσότερες θερμίδες.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βγείτε για περπάτημα, σκεφτείτε να κάνετε και μια επιπλέον δραστηριότητα για να κάψετε περισσότερες θερμίδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.