ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καρφώνει» την κυβέρνηση ο Α.Εξαδάκτυλος: «Η απόφαση ήταν για δύο self test την εβδομάδα στα σχολεία»

«Καρφώνει» την κυβέρνηση ο Α.Εξαδάκτυλος: «Η απόφαση ήταν για δύο self test την εβδομάδα στα σχολεία»

Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σχολίασε τις περικοπές στον αριθμό των self test που υποβάλλονται οι μαθητές.

«Η απόφαση της επιτροπής ήταν για δύο τεστ την εβδομάδα στα σχολεία, ενώ αρχικά έγινε συζήτηση για ένα self test και ένα rapid test την εβδομάδα», είπε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Σε ότι αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 12:30 που ανεξήγητα συνεχίζει να παραμένει σε ισχύ, σχολίασε ότι «εξετάζεται ο τρόπος για μια μετάβαση σε μια ζωή χωρίς περιορισμούς με ασφάλεια. Σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε συνεχώς αναθεωρήσεις», ενώ για την πιθανότητα ενός νέου lockdown τόνισε: «Απευχόμαστε να χρειαστεί να προτείνουμε νέους περιορισμούς, γι αυτό κάνουμε έκκληση στους ανθρώπους να προσέχουν».

Τέλος, ερωτώμενος για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, επεσήμανε ότι τα «εμβόλια αντιμετωπίζουν όλες τις γνωστές μεταλλάξεις έως τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.