ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Η 3ης γενιάς Porsche Cayenne στην έκθεση της Φρανκφούρτης (βίντεο)

Η 3ης γενιάς Porsche Cayenne στην έκθεση της Φρανκφούρτης (βίντεο)

Θα τη δούμε σε λίγες ημέρες στην Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης. Η 3ης γενιάς Porsche Cayenne έχει το δικό της σταντ και το δικό της κοινό. Δεν απευθύνεται σε όλους. Αυτό είναι σίγουρο. Μπορεί όλοι να θέλουν να κυκλοφορούν με μια Cayenne. Λίγοι όμως μπορούν να προγραμματίσουν την αγορά της. Ειδικά στην Ελλάδα που όποιος έχει καλό αυτοκίνητο τιμωρείται, μάλλον θα είναι αδιάφορη η παρουσία της.

Και όμως αυτό το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω από τις Porsche που ξέρουμε. Ο νέος τούρμπο ντίζελ κινητήρας που αποδίδει 340 ίππους αλλά και το κιβώτιο οκτώ σχέσεων Tiptronic S εντυπωσιάζουν. Η επιτάχυνση από 0-100 είναι λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Διακρίνεται για την αντοχή των κινητήρων σε έντονη και επίπονη χρήση, για το καταπληκτικό σύστημα τετρακίνησης αλλά και μετάδοσης.

Οι δοκιμές έγιναν σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Από τους “καυτούς” αμμόλοφους του Ντουμπάι με θερμοκρασίες πάνω από 45 βαθμούς μέχρι τις παγωμένες επιφάνειες του Καναδά, με τις θερμοκρασίες κάτω από τους -40 βαθμούς Κελσίου.

Υπομονή. Σε λίγα 24ωρα θα τη δούμε στην Φρανκφούρτη. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο… Λέει πολλά από τα εξαντλητικά τεστ που έγιναν στην 3ης γενιάς Porsche Cayenne.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.