ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο «καλάθι του φτωχού» μετά τις αντιδράσεις

Τι αλλάζει

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο «καλάθι του φτωχού» μετά τις αντιδράσεις

Το αλεύρι και τα όσπρια προστίθενται στη λίστα των προϊόντων για το «καλάθι του φτωχού», την ώρα που η ακρίβεια «μαστίζει» τους Έλληνες πολίτες, που πληρώνουν «τα σπασμένα» της διακυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες ως προς το τι θα προβλέπει η σχετική ρύθμιση, ωστόσο αναμένεται να κατατεθεί με τη μορφή τροπολογίας.

Η τελευταία κατά πάσα πιθανότητα θα κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο που θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια μιας και δεν είναι εφικτό, όπως έλεγαν πηγές από το υπουργείο Ανάπτυξης, να είναι έτοιμη ώστε να ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου για τα επιχειρηματικά πάρκα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως για τη νομοθετική ρύθμιση θα ζητηθεί και η άποψη της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Πάντως, σε ό,τι αφορά στις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη σχετική λίστα, φαίνεται πως βγαίνουν από το καλάθι του φτωχού το εμφιαλωμένο νερό και τα αναψυκτικά, ενώ τη θέση τους παίρνουν τα όσπρια και το αλεύρι.  

Ωστόσο, καμία αλλαγή δεν έχει γίνει σε ό,τι αφορά στο φρέσκο κρέας, ή στα ψάρια, αφού όπως φαίνεται αυτά είναι μόνο για τους… πλούσιους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.