ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Αυτό είναι το πιο θανατηφόρο πλάσμα στον πλανήτη

Αυτό είναι το πιο θανατηφόρο πλάσμα στον πλανήτη

Οι καρχαρίες δεν είναι τελικά τόσο επικίνδυνοι όσο μια τσούχτρα, ούτε οι κροκόδειλοι όσο ένα φιδάκι! Κάθε ζώο έχει τη δική του επικινδυνότητα ανάλογα με το είδος αι το πόσο έρχεται σε επαφή με τον άνθρωπο. Σκεφτήκατε όμως ποτέ ποιο τελικά είναι το πιο θανατηφόρο πλάσμα στον πλανήτη; Ποιο ζώο παίρνει αυτό το βραβείο; Όταν πρόκειται για θανάτους ανθρώπων, λοιπόν, το κουνούπι λαμβάνει τα πρωτεία με 725.000 θανάτους ετησίως, λόγω της ελονοσίας, ενώ αρρωσταίνουν περισσότερα από 200 εκατ. άτομα ετησίως με δάγκειο και κίτρινο πυρετό αλλά και εγκεφαλίτιδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, τα κουνούπια είναι παρόντα σε κάθε γωνιά του κόσμου, εκτός από την Ανταρκτική, και κατά την περίοδο της αιχμής της αναπαραγωγής τους, ξεπερνούν κάθε άλλο ζώο στη Γη εκτός από τους τερμίτες και τα μυρμήγκια. Έτσι, ο κίνδυνος για τον άνθρωπο είναι ευρέως διαδεδομένος. Δείτε την κάρτα που ακολουθεί και θαυμάστε τα πιο επικίνδυνα και θανατηφόρα πλάσματα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.