ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ιδού τα αποτελέσματα των απαγορεύσεων – Α.Τσάκρης: «Πολίτες κόλλησαν κορωνοϊό επίτηδες για να μην κάνουν το εμβόλιο»

Ιδού τα αποτελέσματα των απαγορεύσεων – Α.Τσάκρης: «Πολίτες κόλλησαν κορωνοϊό επίτηδες για να μην κάνουν το εμβόλιο»

Ο καθηγητής μικροβιολογίας του ΕΚΠΑ Αθανάσιου Τσακρή μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε ότι γνωρίζει άτομα που νόσησαν από κορωνοϊό προκειμένου να μην εμβολιαστούν.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το αν γνωρίζει περιπτώσεις πολιτών που απέκτησαν μαϊμού ράπιντ τεστ για να αποφεύγουν τους ελέγχους, ο καθηγητής αποκάλυψε πως γνωρίζει περιστατικά ατόμων που προχώρησαν στην επιλογή να νοσήσουν επίτηδες ώστε να μην κάνουν το εμβόλιο, σχολιάζοντας πως κάτι τέτοιο είναι ασφαλώς επικίνδυνο.

Για την πανδημία που βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας, ο κ. Τσακρής τόνισε ότι ειναι λογικό να παρατηρείται μεγαλύτερη διασπορά του κορωνοϊού λόγω της εποχής, αλλά και λόγω της απουσίας αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

«Πρέπει να ληφθούν μέτρα για τα μέρη όπου υπάρχουν εστίες υπερμετάδοσης» δήλωσε, ενώ πρόσθεσε πως «η διασπορά γίνεται κυρίως από τους ανεμβολίαστους αλλά και εμβολιασμένοι νοσούν γιατί η ανοσία απέναντι στον ιό με το εμβόλιο μειώνεται σημαντικά»

Για την τρίτη δόση ανέφερε πως τα αντισώματα που προσφέρει είναι πολύ υψηλότερα σε σχέση με αυτά της δεύτερης και όπως είπε αυτό απέδειξε και το παράδειγμα του Ισραήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προστασία απέναντι στο ιό δεν αφορά μόνο τον εμβολιασμό, επεσήμανε ο κ. Τσακρής καθώς αυτή ενισχύεται και από τα φάρμακα ήτα χάπια που θα βοηθήσουν στη διαχείριση αυτή της πανδημίας, τα περιοριστικά μέτρα και την ενδυνάμωση του ΕΣΥ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.