ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέο «καμπανάκι» R.Malone για τον εμβολιασμό: Θα πεθάνουν περισσότερα παιδιά από παρενέργειες παρά από τον ιό

«Ψέματα ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά»

Νέο «καμπανάκι» R.Malone για τον εμβολιασμό: Θα πεθάνουν περισσότερα παιδιά από παρενέργειες παρά από τον ιό

O Δρ. Robert Malone, γνωστός και ως ένας εκ των πρωτοπόρων ερευνητών που οδήγησαν στην ανακάλυψη της τεχνολογίας του mRNA αναφέρθηκε εκ νέου στο εμβολιασμό των παιδιών και προειδοποίησε ότι θα έχουμε περισσότερους θανάτους σε παιδιά από άλλα θανατηφόρες ασθένειες, όπως η μυοκαρδίτιδα, από ό,τι θα έχουμε από τον ίδιο τον ιό.

«Δεν χρειάζεται να εμβολιάσετε τα παιδιά σας. Αυτό που θα δούμε δυστυχώς τον επόμενο χρόνο είναι πολλοί περισσότεροι θάνατοι σε παιδιά και σημαντικές ασθένειες όπως η μυοκαρδιοπάθεια στα παιδιά, από ό,τι θα έχουμε από τον ίδιο τον ιό», είπε χαρακτηριστικά.

Και φυσικά όταν αναφέρεται σε ασθένειες όπως η μυοκαρδίτιδα εννοεί ασθένειες που έχουν προέλθει από τον εμβολιασμό.

«Τώρα η κυβέρνηση προσπαθεί να επεκτείνει την προπαγάνδα μέσω των κληροδοτημένων μέσων ενημέρωσης ότι, τα παιδιά έχουν κίνδυνο για μακροχρόνιο Covid», συνέχισε ο Δρ. Malone και πρόσθεσε:

«Δεν γνωρίζω κανένα έγγραφο που να δείχνει ότι τα παιδιά διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο για μακροχρόνια μόλυνση από Covid. Σημειώστε ότι, οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν μπλοκάρει το (εμβόλιο) της moderna για οποιονδήποτε κάτω των 30 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οπότε αυτό επιμηκύνει το ηλικιακό εύρος των παιδιών λίγο ψηλότερα. Και όμως είχαμε πρόσφατα τον dr. Fauci στην εθνική τηλεόραση να λέει ότι αυτά τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και απολύτως αποτελεσματικά για τα παιδιά. Είναι ξεκάθαρα ψέματα. Η κυβέρνησή μας βρίσκεται τώρα στην θέση, όπου είναι αρκετά πρόθυμη να διαδώσει την προπαγάνδα χωρίς ουσιαστική επιστημονική αξιοπιστία ή υποστήριξη στον βωμό της της προσπάθειας προώθησης του μαζικού εμβολιασμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.