«Δεν με ενόχλησε που με αποκάλεσε γραφική»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ο Σταμάτης Γονίδης είχε αποκαλύψει πως είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson επειδή όπως είχε πει χαρακτηριστικά δεν περιείχε μέσα σε αυτό τον…«χιμπατζή».

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον πνευμονολόγο Θεόδωρο Βασιλακόπουλο και «ειδικό» Ματίνα Παγώνη, καθώς θεωρεί πως δεν είναι άξιοι να μας ενημερώνουν για θέματα της υγείας ενώ τους χαρακτήρισε γραφικούς.

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί…Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη…Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Τη δήλωση αυτή κλήθηκε να σχολιάσει στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, η Ματίνα Παγώνη όπου είπε χαρακτηριστικά ότι: «Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δε μπορεί να αποφασίσει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους αν θέλει να τον σέβονται, γιατί διαφορετικά υποβαθμίζεται ο ίδιος. Καθόλου δεν με ενόχλησε που με κάλεσε γραφική. Ούτε ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!