ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σήμερα η απόφαση του ΕΜΑ για το εμβόλιο της Astrazeneca – Βλέπει περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα

Σήμερα η απόφαση του ΕΜΑ για το εμβόλιο της Astrazeneca – Βλέπει περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα

Σήμερα παίρνει τις αποφάσεις του ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) για το τι θα γίνει με το εμβόλιο της Astrazeneca.

Τα περιστατικά θρομβώσεων εδώ και μερικές ημέρες έχουν προκαλέσει αναστάτωση σε πολλές χώρες, κυρίως της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να έχουν αποφασίσει την αναστολή του συγκεκριμένου εμβολίου μέχρι νεοτέρας. Έτσι άπαντες κρέμονται από τις σημερινές αποφάσεις της ΕΜΑ που ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, δύσκολα θα αλλάξει.

ΕΜΑ: Περισσότερα τα πλεονεκτήματα του εμβολίου της Astrazeneca

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΜΑ αναμένεται να κάνει θετική εισήγηση για την συνέχιση του εμβολίου της Astrazeneca. Ηδη μετά τις συσκέψεις του τελευταίου διημέρου τόσο από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό, όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, κυριαρχεί η άποψη ότι το εμβόλιο έχει περισσότερα πλεονεκτήματα παρά μειονεκτήματα και οι περιπτώσεις των θρομβώσεων είναι μικρές σε ποσοστό και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι το εμβόλιο ευθύνεται γι’ αυτά τα περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.