ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πόσο πιο αποτυχημένοι; Παρατείνουν το 5μηνο lockdown & έβαλαν σε «βαθύ κόκκινο» Κοζάνη, Πέλλα, Γρεβενά, Κιλκίς & Βέροια

Πόσο πιο αποτυχημένοι; Παρατείνουν το 5μηνο lockdown & έβαλαν σε «βαθύ κόκκινο» Κοζάνη, Πέλλα, Γρεβενά, Κιλκίς & Βέροια

H κυβέρνηση απέτυχε ολοκληρωτικά να ελέγξει την πανδημία, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο. Το χειρότερο είναι ότι «κατηγορεί» τους πολίτες για την αποτυχία της αυτή και εκτός από νέα παράταση του lockdown για μία ακόμη εβδομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έβαλε και νέες περιοχές σε «βαθύ κόκκινο»: Από αύριο το πρωί στις 06:00 σε ασφυκτικό αστυνομικό έλεγχο εισέρχονται η Κοζάνη, η Πέλλα, τα Γρεβενά, το Κιλκίς και η Βέροια!

Μην ξεχνάμε ότι ήδη σε «βαθύ κόκκινο» είναι οι εξής περιοχές:

Αττική, Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Θεσπρωτία, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Μύκονος, Κάλυμνος, Χίος, Ανώγεια, Χανιά, Περιφέρεια Ιωαννιτών, Μέτσοβο, Κατερίνη, Αμφίπολη, Σκιάθος, Καρδίτσα, Καστοριά και Δήμος Ορεστίδος.

Όλα «μαύρα» και όσο περνάει ο καιρός ακόμα πιο «μαύρα»: Παρά την -ανύπαρκτη- «επιτυχία» των εμβολιασμών, τα κρούσματα αυξάνουν συνέχεια, οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι το ίδιο.

Το προφητικό ρεπορτάζ του pronews.gr στις 23 Φεβρουαρίου για όσο έρχονται, εδώ.

Το μόνο που πιθανότατα είναι πιθανόν υπό αίρεση, είναι το στοιχείο των πρόωρων εκλογών: Η κυβερνητική αποσύνθεση είναι τόσο ταχεία που τους τρομάζει, πλέον το ενδεχόμενο…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.