ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτό είναι το φρούτο που βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου (βίντεο)

Τα φρούτα του πάθους προέρχονται από την νότια Βραζιλία, Παραγουάη και βόρεια Αργεντινή

Αυτό είναι το φρούτο που βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου (βίντεο)

Το φρούτο του πάθους είναι ένα τροπικό φρούτο, γνωστό και ως passion fruit ή passiflora.

Περιβάλλεται από σκληρή κηρώδη φλούδα, με χρώμα που ποικίλει από βαθύ μωβ μέχρι απαλό κίτρινο.

Kάτω από τη φλούδα έχει λευκή ψύχα και στο εσωτερικό του έχει αρωματικούς σάκους γεμάτους με πορτοκαλί χυμώδη πολτό και μικρούς, σκληρούς, σκουρόχρωμους σπόρους. Έχει αρωματική, υπόξινη ή ξινή γεύση.

Τα φρούτα του πάθους προέρχονται από την νότια Βραζιλία, Παραγουάη και βόρεια Αργεντινή, αλλά καλλιεργούνται σε όλες σχεδόν τις τροπικές περιοχές του πλανήτη.

Το φρούτο του πάθους τρώγεται ωμό, αφού κοπεί στη μέση και αφαιρεθούν με κουτάλι οι σπόροι. Προστίθεται σε σαλάτες ή σε ποτά, κυρίως όμως χρησιμοποιείται ο χυμός του.

Δείτε τη συμβολή του στην αντιμετώπιση του άγχους και τη βελτίωση του ύπνου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.