ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

35χρονος που υπέστη 2 θρομβώσεις σε 6 μέρες: «Οφείλονται αποκλειστικά στο εμβόλιο – Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ ξανά»

35χρονος που υπέστη 2 θρομβώσεις σε 6 μέρες: «Οφείλονται αποκλειστικά στο εμβόλιο – Δεν πρόκειται να εμβολιαστώ ξανά»

Για την απίστευτη περιπέτεια υγείας που πέρασε μετά τον εμβολιασμό του με το σκεύασμα της AstraZeneca μίλησε ο 35χρονος, Αλέξανδρος Μεταξάκης.

Ο 35χρονος παρουσίασε δυο θρομβώσεις, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, τη δεύτερη μάλιστα την παρουσίασε μέσα στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Όπως επεσήμανε κάθε ημέρα αισθάνεται και καλύτερα ενώ όπως του είπαν οι γιατροί από τις εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί προκύπτει ότι η εμφάνιση των θρόμβων οφείλεται στον εμβολιασμό του.

Όπως είπε δεν πρόκειται να κάνει άλλο εμβόλιο αφού «Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι».

Η δεύτερη θρόμβωση εμφανίστηκε στην καρωτίδα. Το ευτύχημα είναι ότι παρουσιάστηκε ενώ υποβαλλόταν σε εξετάσεις και οι γιατροί θορυβήθηκαν από κάποια συμπτώματα που εμφάνισε.

Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο με τους γιατρούς να πρέπει τώρα να απαντήσουν εάν ο θρόμβος στην αριστερή καρωτίδα είχε δημιουργηθεί κατά το πρώτο επεισόδιο, στις 10 Μαΐου ή αν είναι νέα θρόμβωση.

Δείτε όσα είπε

Τι λέει ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ για τη δεύτερη θρόμβωση

Ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης μίλησε στον ΑΝΤ1 για το θέμα και τόνισε ότι δεν εκδηλώθηκε δεύτερο επεισόδιο, απλά στο πλαίσιο του ελέγχου εντοπίστηκε και δεύτερη εστία χωρίς όμως να έχει κάποια συμπτωματολογία ο ασθενής.

Σε ερώτηση για το εάν συνδέονται τα επεισόδια με το εμβόλιο της AstraZeneca απάντησε: «Από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάποια διαδικασία. Έχουμε ενημερώσει τους αρμόδιους, προκειμένου να γίνουν όσα πρέπει για να αποδειχθεί εάν συνδέεται με το εμβόλιο. Δεν το αποκλείουμε πάντως. Απλά πρέπει να είμαστε σίγουροι».

Όπως είπε ο κ. Χαλκιαδάκης, κάποιες εξετάσεις βγήκαν θετικές, για τη σχέση των θρομβώσεων με το εμβόλιο, αλλά αναμένονται απαντήσεις κι άλλων ελέγχων.

Ως προς την πορεία της υγείας του 35χρονου τόνισε ότι είναι καλά και από πλευράς του κάτου μέλους του και από πλευράς της επέμβασης στην καρωτίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.