ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Το αινιγματικό Tweet του Π.Καμμένου για τον Κ.Μαρκουλάκη – Yπαινίσσεται αποκαλύψεις και «κοινή δράση» με τον Δ.Λιγνάδη

Το αινιγματικό Tweet του Π.Καμμένου για τον Κ.Μαρκουλάκη – Yπαινίσσεται αποκαλύψεις και «κοινή δράση» με τον Δ.Λιγνάδη

Στον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, φίλο του παραιτηθέντος Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δ.Λιγνάδη, ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο των αποκαλύψεων σκανδάλου παιδεραστίας, αναφέρεται σε ένα αινιγματικό Tweet ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

«Τον γνώριζα από την Ικαρία μου επιτέθηκε γιατί ήξερα και τον αποκάλυψα. Ήρθε η ώρα να πληρώσει και αυτός ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ».

Στην ανάρτηση του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ένα λινκ όπου ο Μαρκουλάκης είχε ερωτηθεί για τον Πάνο Καμμένο και είχε δηλώσει ότι «Πολύ κακή η γνώμη που έχω γι’ αυτόν. Το κατώτερο σκαλοπάτι».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, κατέβασε τον λογαριασμό του από το fb και όλες τις κοινές φωτογραφίες του με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Instagram!

https://twitter.com/PanosKammenos/status/1360690668528668672


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ερώτημα είναι ποια η σχέση, αν υπάρχει και σε ποιο βαθμό υπάρχει του Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τους Δημήτρη Λιγνάδη και τον Νίκο Γεωργιάδη, πρώην βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ, υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος και στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, καταδικασθέντα για παιδοφιλία και κακοποίηση ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.