ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Αμετανόητος» ο Α.Σκουτέλης: «Τα μέτρα δεν ήταν κακά αλλά δεν πέτυχαν επειδή δεν εφαρμόστηκαν»

«Αμετανόητος» ο Α.Σκουτέλης: «Τα μέτρα δεν ήταν κακά αλλά δεν πέτυχαν επειδή δεν εφαρμόστηκαν»

Την ώρα που ένας ένας οι ειδικοί «παραδέχονται» την αποτυχία του lockdown ο καθηγητής Παθολογίας- Λοιμωξιολογίας μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Αθανάσιος Σκουτέλης επιμένει στην άποψη ότι τα μέτρα που πάρθηκαν ήταν σωστά.

«Τα μέτρα δεν έχουν έως τώρα πετύχει, όχι γιατί ήταν άσχημα και κακά προγραμματισμένα αλλά γιατί δεν εφαρμόστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας παράλληλα την κόπωση που υπάρχει στον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά τόνισε ο κ. Σκουτέλης «όταν η φωτιά έχει φτάσει στα πεύκα της αυλής σου και μέσα στο σπίτι έχει μερικά άτομα και τους έχει πιάσει υστερική κρίση και θέλουν να βγουν έξω ξέροντας ότι θα καούν δεν θα τους αφήσεις».

«Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα για την εστίαση σε εξωτερικούς χώρους, με σόμπες ή χωρίς σόμπες, για τη συντεταγμένη παρουσία του κόσμου έξω αντί να τρέχουν αν τους κυνηγάνε οι αστυνομικοί στα παγκάκια και τις πλατείες. Αν γίνει αυτή τη στιγμή μια πολύ μικρή και ελάχιστη “στραβή”, το σύστημα δεν ξέρω αν έχει δυνατότητες να αντέξει», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πλειονότητα έχει πειθαρχήσει. «Αυτοί που κάνουν το πρόβλημα είναι αυτοί που κάνουν συγκεντρώσεις και κορωνοπάρτυ, κυνήγι κλέφτες και αστυνόμοι. Αν συνεχίσουν αυτή την τακτική μιλάμε για μια σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι», κατέληξε, προσθέτοντας ότι είναι δύσκολο να φτιάξεις μονάδες εντατικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.