Δρ. Ryan Cole: Μεγάλη αύξηση σε αυτοάνοσα νοσήματα και καρκίνους σε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί

Δρ. Ryan Cole: Μεγάλη αύξηση σε αυτοάνοσα νοσήματα και καρκίνους σε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί

Μεγάλη «άνοδο». σε διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα και καρκίνους σε ασθενείς που έχουν εμβολιαστεί έχει παρατηρήσει ο παθολόγος Δρ. Ryan Cole, ο οποίος είναι διευθυντής σε διαγνωστικό εργαστήριο στην πολιτεία του Αϊντάχο.

«Από την 1η Ιανουαρίου, στο εργαστήριο, βλέπω 20 φορές αύξηση των καρκίνων του ενδομητρίου σε σχέση με αυτά που έβλεπα σε ετήσια βάση τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε ο Δρ Κόουλ σε συνέντευξη του.

«Δεν υπερβάλλω καθόλου γιατί κοιτάζω τους αριθμούς μου χρόνο με τον χρόνο, και λέω Θεέ μου, δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς καρκίνους του ενδομητρίου»», συνέχισε.

Εξηγώντας τα ευρήματά του ο Cole είπε ότι τα εμβόλια φαίνεται να προκαλούν σοβαρά αυτοάνοσα προβλήματα, με τρόπο που περιέγραψε ως «αντίστροφη απόκριση του ίου HIV.

Ο Cole εξήγησε ότι δύο τύποι κυττάρων απαιτούνται για την επαρκή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος: «Βοηθητικά Τ-κύτταρα», που ονομάζονται επίσης «κύτταρα CD4» και «Τ-κύτταρα δολοφόνοι», συχνά γνωστά ως «κύτταρα CD8».

Σύμφωνα με τον Cole, σε ασθενείς με HIV, υπάρχει μια μαζική καταστολή των «βοηθητικών Τ-κυττάρων» που προκαλούν κατακόρυφη πτώση των λειτουργιών του ανοσοποιητικού συστήματος και αφήνουν τον ασθενή επιρρεπή σε διάφορες ασθένειες.

Ομοίως, ο Cole περιγράφει, «μετά τον εμβολιασμό, αυτό που βλέπουμε είναι μια πτώση στα φονικά Τ-κύτταρά, στα CD8 κύτταρα σας».

«Και τι κάνουν τα κύτταρα CD8; Διατηρούν υπό έλεγχο όλους τους άλλους ιούς», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.