ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στις ΗΠΑ για τον τρόπο με τον οποίο τα media συγκαλύπτουν θανάτους από τα mRNA εμβόλια

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στις ΗΠΑ για τον τρόπο με τον οποίο τα media συγκαλύπτουν θανάτους από τα mRNA εμβόλια

Στην Αμερική έχουν αρχίσει οι αποκαλύψεις σχετικά με τα πραγματικά δεδομένα που αφορούν τους θανάτους και τις μολύνσεις από Covid19. Mιλάμε για τα πραγματικά στοιχεία και όχι εκείνα που τα διαπλεκόμενα με τις μεγάλες επιχειρήσεις και την Big Pharma προβάλλουν. Στον απόηχο λοιπόν της παραδοχής από πλευράς του Καναδικού CBC πως σκηνοθέτησαν μια μονάδα εντατικής θεραπείας και χρησιμοποίησαν κούκλες σε ρόλο ανθρώπων ώστε να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη τώρα έχουμε ακόμα μια σοβαρή αποκάλυψη.

Ο Αμερικανός παρουσιαστής podcast, Joe Rogan, κατηγόρησε την Google ότι συγκαλύπτει πληροφορίες για θανάτους που σχετίζονται με εμβόλια, λέγοντας ότι μπορεί να βρει σχετικά άρθρα για το θέμα μόνο όταν χρησιμοποιεί άλλες μηχανές αναζήτησης.

Μιλώντας με τον δημοσιογράφο Alex Berenson, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από διεθνιστικά μέσα ενημέρωσης για μία απλή ερώτηση σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων COVID, ο Rogan είπε «Ποια είναι η πηγή όλων αυτών;».

«Είναι ένας από τους λόγους που σταμάτησα να χρησιμοποιώ την Google για αναζήτηση πραγμάτων επίσης», συνέχισε ο Ρόγκαν, προσθέτοντας “Κάνουν κάτι για να επιμεληθούν των πληροφοριών (σ.σ. εννοεί πως τις διαμορφώνουν όπως θέλουν ).

«Κοίτα, αν ήθελα να βρω συγκεκριμένες περιπτώσεις για άτομα που πέθαναν από τραυματισμούς που σχετίζονται με το εμβόλιο, έπρεπε να πάω στο Duck Duck Go. Δεν τα βρήκα στην Google», είπε ο Ρόγκαν.

Πώς λοιπόν θα ενημερώνεται ο κόσμος αν εταιρείες αποκρύπτουν στοιχεία, όπως ισχυρίζονται δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ;

Στην συνέχεια ο Alex Bergenson έδειξε στοιχεία που φέρονται να δείχνουν πως στην Βρετανία και στο Ισραήλ οι περισσότεροι θάνατοι είναι εμβολιασμένων, ενώ ας μην ξεχνάμε υπάρχει και πρόσφατο ρεπορτάζ από την Ταιβάν που γνωστοποίησε ως οι θάνατοι μετά από εμβόλια είναι περισσότεροι από εκείνους του COVID.

«Τα καλύτερα δεδομένα που έχουμε, βγαίνουν από το Ηνωμένο Βασίλειο, και το Ισραήλ. Και πρέπει να το λέω συνέχεια στους ανθρώπους γιατί σχεδόν δεν το πιστεύουν. Στο Ηνωμένο Βασίλειο 70 % των ανθρώπων που πέθαναν τώρα από κόβιντ, ήταν πλήρως εμβολιασμένοι. Και στο Ισραήλ ήταν 70% το ποσοστό. Εφτά στους 10 θανάτους Covid αφορούσαν εμβολιασμένους. Θα συνεχίσω να το λέω γιατί κανείς δεν το πιστεύει, αλλά οι αριθμοί είναι εκεί στα κυβερνητικά έγγραφα. Δεν είναι μυστικό, δεν είναι θεωρία συνωμοσίας», είπε ο Alex Bergenson.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο παντού τον κόσμο συμβαίνει αυτό ακριβώς που συμβαίνει και στην Ελλάδα: Τα συστημικά media αποκρύπτουν επισταμένως κάθε πληροφορία που δεν στηρίζει το επίσημο αφήγημα περί κορωνοϊού και εμβολίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.